شروع فرآیند مسابقه معماری شهرک آموزشی اروند

مسابقه معماری اروند

مسابقه معماری یک رویداد رقابتی است که در آن سازمانی با قصد ساخت یک بنا (یا طرحی نیازمند معماری) معماران را برای ارائه ایده، طرح و پاسخ به مسئله خود، فرا می‌خواند. قضاوت در مورد نتیجه مسابقات معماری معمولاً بر عهده هیئتی از متخصصین و ذینفعان پروژه است که نفرات و طرح‌های برتر را انتخاب می‌کنند.

چنین رویدادی معمولاً برای دستیابی به ایده‌های جدید طراحی معماری، جلب توجه عمومی، برندسازی ساختمان و خلق فرصت برای معماران جوان نوظهور است تا طرح و ایده‌های خود را وارد میدان رقابت کنند.

در این راستا بنیاد سرمد با هدف جریان‌سازی در حوزه معماری ساختمان‌های آموزشی و مدارس در ایران و کشف راه‌حل‌های ارزشمند و خلاقانه در این حوزه، در قالب یک مسابقه بسته یا دعوتی، فرآیند مسابقه “طراحی شهرک آموزشی اروند” را با دعوت از چهار دفتر معماری مطرح کشور در ۲۵ مهرماه ۱۴۰۲ به صورت رسمی آغاز کرد.

در این روز تیم‌های شرکت‌کننده در محل ساختمان پرواز مجتمع آموزشی سرمد حضور پیدا کردند و پس از بازدید از فضا و آشنایی با نیازها و خواسته‌های کارفرما، در جلسه‌ای به میزبانی بنیاد سرمد و با حضور داوران فرآیند شرکت کردند و در جریان جزییات قرار گرفتند.

موضوع اصلی مسابقه “طراحی شهرک آموزشی اروند” طراحی مستر پلان برای شهرک آموزشی سرمد در منطقه اروند استان خوزستان است. طبق فرآیند این مسابقه، شرکت‌کنندگان در فرصتی سه ماهه مستر پلان پروژه و پلان یکی از ساختمان‌های دبستان را طراحی می‌کنند. در ابتدای بهمن داوران طرح‌ها را بررسی می‌کنند و برنده مشخص خواهد شد و پس از آن طراحی فاز ۱ و ۲ پروژه را شروع خواهد کرد.

مدیریت این فرآیند به عهده آقای مهرداد زواره‌محمدی است و داوری این فرآیند را آقایان محمد مجیدی، کامران افشارنادری و محمدرضا نیکبخت از معماران باتجربه و معتبر کشور انجام خواهند داد.

چهار دفتر معماری دعوت شده در فرآیند مسابقه “طراحی شهرک آموزشی اروند” به شرح زیر می‌باشند:
دفتر معماری طراحان کالبدی معاصر: آقای علی اندجی‌گرمارودی
دفتر تجربه بنیادین معماری: آقای آرش نصیری
دفتر معماری دیگر: آقای علیرضا تغابنی
مهندسان مشاور نگین شهر آینده (نشا): آقای علی نقوی‌نمینی

Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on print
پرینت
5/5
بنیاد سرمد
بنیاد سرمد

مطالب مرتبط

بنیاد سرمد

ما در بنیاد عام‌المنفعهٔ فرهنگی آموزشیِ سرمد، گرد آمده‌ایم تا همهٔ تلاش خود را برای ارتقاء کیفیت و عدالت آموزشی به کار بگیریم. بدین‌منظور با مطالعه و تحقیق، همکاری با مراکز آموزشی و ساختارسازی در امر تعلیم‌وتربیت، به دنبال خلق الگوهای نوین، کارآمد و قابل تعمیم در آموزش‌وپرورش هستیم.

پاسداران، بالاتر از چهارراه پاسداران، خیابان عابدینی‌زاده، پلاک ۱۲، واحد ۳

شماره تماس : ۶۸ الی ۰۲۱۲۲۷۸۴۸۶۷